Golden cocktail

AdobeStock_61521987.jpeg
 
 

FÖR JÄMN HUDTON, LYSTER OCH FÖRMINSKADE PORER

Om Golden cocktail

Superbehandlingen som blivit prisad i USA finns nu hos oss! Vid denna behandling används en helt ny mikrokanalteknologi för att effektivt och skonsamt tillföra viktiga och nyttiga ämnen till huden. Mikrokanalerna skapas med guldpläterade nålar som är tunnare än ett mänskligt hårstrå. Golden Cocktail är en individuellt inriktad blandning av bl a vitaminer, mineraler, antioxidanter, hyaluronsyra och Botox. Huden stimuleras inifrån för att bli fastare, återfuktad och strålande, utan att förändra ansiktets mimik och dina uttryck.

Hudens produktion av kollagen minskar med stigande ålder, vilket medför att huden blir slappare. Det gör att porer blir större med tiden, eftersom huden inte kan hålla lika stramt runt dem. Många upplever även att förstorade porer är ett huvudproblem redan i ung ålder. Stora porer blir lättare fyllda med slaggprodukter från huden samt av smink, föroreningar och döda hudceller, vilket ytterligare ökar deras storlek. En behandling med Golden Cocktail adresserar dessa problem trefalt; genom att stimulera hudens produktion av kollagen och elastin, minska hudens produktion av talg samt ge huden spänst och fyllighet.

 

så går behandlingen till

Efter en konsultation blandar en av våra läkare en individuellt inriktad cocktail specifikt för din hud och dina behov. Behandlingen inleds med en noggrann rengöring. Sedan appliceras en kemisk peeling, med en direkt exfolierande effekt för att jämna ut hudytan. Den individuella cocktailen förs skonsamt ner i huden med en manuell microneedlingmetod med 20 guldpläterade, tunna nålar. Behandlingen tar ca 45 minuter.

 

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan huden rodna och kännas öm en kort tid. Vi avråder från att använda smink ett dygn efter behandlingen och från att använda hudvårdsprodukter med aktiva ingredienser tre dygn efter behandlingen. Det är viktigt att använda solskydd med hög SPF efter behandlingen. Vissa resultat från behandlingen syns direkt – huden får lyster och blir slätare, porerna förminskas och fina linjer slätas ut. Under 10-14 dagar blir denna effekt starkare. Långsiktigt förbättras hudkvalitén och huden får lyster och blir fylligare. För bästa resultat bör Golden Cocktail upprepas i en kur med tre behandlingar med ca 4-6 veckors mellanrum.

 

Pris

En behandling: 3800 kr
Kur om tre behandlingar: 9900 kr