Infuzion Skinbooster

AdobeStock_122398591.jpeg
 
 

Skinbooster utan nålar

Om Infuzion Skinbooster

Infuzion lämpar sig för dig som önskar en fuktgivande behandling som reducerar fina linjer och ger huden fyllighet och ett ungdomligt utseende. Behandlingen ökar blodcirkulationen i huden, som får lyster och ser frisk ut.

Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolletage och händer. Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar. Behandlingen ger omedelbar effekt, fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster. För maximal effekt rekommenderas en kur om tre behandlingar som utförs med en veckas mellanrum.

 

Så går behandlingen till

Behandlingen inleds med en noggrann rengöring av huden. Behandlingsmetoden sker med hjälp av en patenterad kula som rullas på hudytan. Samtidigt förs hyaluronsyra, kroppens egna fuktämne, ner i huden via hårfollikeln och svettkörteln med hjälp av galvaniserad ström. Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där hyaluronsyran förs ner i huden genom ett par hundra nålstick. Behandlingen avslutas med individuellt anpassade hudvårdsprodukter.

 

Efter Behandlingen

Efter behandlingen kan huden få en lätt rodnad som lägger sig efter ett par timmar. Infuzion behandlingen passar även bra att göra på sommaren då man inte blir mer känslig för solljus än vanligt. Tänk dock på att alltid använda solskydd i din vardagliga hudvårdsrutin. Efter en avslutad kur är det bra att göra en uppfräschade boost var 6:e månad för att bibehålla effekten. Din behandlare hjälper dig även med rekommendationer kring anpassade hudvårdsprodukter för hemmabruk som förlänger behandlingens resultat.

 

Pris

En behandling: 2200 kr
Kur om tre behandlingar: 6000 kr