Epn microneedling

AdobeStock_200921241.jpg
 
 

FÖR HUDÅTSTRAMNING OCH HUDFÖRYNGRING

Om epn microneedling

ClinicPen-EPN är den nya generationens penna för microneedling som arbetar med hudåtstramning och hudföryngring. Med en ny teknik som kombinerar microneedling med elektroporering går det serum som används i behandlingen lättare och effektivare in i huden och dess celler. Behandlingsmetoden orsakar en kontrollerad skada i huden som aktiverar hudens läkningsprocesser; tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen, samtidigt som nya kapillärer bildas i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättrad hudstruktur.

 

så går behandlingen till

Behandlingen inleds med en noggrann rengöring. Sedan appliceras en lätt kemisk peeling med en pensel för att exfoliera och jämna ut hudytan. Därefter appliceras NCTF som förs ner i huden med microneedlingpennans tunna nålar. Under behandlingen kan vi inrikta oss på specifika problemområden som acneärr, förstorade porer och oönskade linjer. Nålarna penetrerar huden i hög hastighet med olika djup beroende på hudens behov. Varierande intensitet för elektroporering används efter behov. Behandlingen avslutas med en återfuktande mask och individuellt inriktat serum och kräm.

 

Filorga NCTF

NCTF (New Cellular Treating Factor) är en revitaliserande vätska som återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra och bygger upp huden igen, samt reparerar vävnad genom att påverka den cellulära spridningen och blodcirkulationen.

Filorga NCTF stimulerar huden inifrån utan att förändra form och uttryck, huden känns fastare, mer strålande och mer återfuktad. Genom att tillföra hyaluronsyra och 53 näringsrika ingredienser (vitaminer, aminosyror, koenzymer, antioxidanter, mineraler och nukleinsyror) får huden extremt mycket näring, fina linjer jämnas ut och huden får ny glans och lyster. Med NCTF kan man behandla ansikte, hals, dekolletage och händer.

 

Efter Behandlingen

Efter behandlingen uppstår en rodnad i ansiktet och du kan känna dig öm. Normalt lägger det sig efter ett par timmar. Du bör undvika att använda smink och aktiviteter som får dig att svettas mycket 24 timmar efter behandlingen. Du ska inte använda starka produkter med aktiva ingredienser de tre första dagarna utan bara applicera en återfuktande kräm. Din behandlare hjälper dig med att hitta en passande ansiktskräm för eftervård. Undvik även solexponering och använd hög solskyddsfaktor om du vistas utomhus tre vecka efter behandlingen.

 

Pris

En behandling: 3500 kr
Kur om 3 behandlingar: 9100 kr