Plasma lift

plasma lyft 2.jpg
 
 

ickekirurgiskt lyft med plasmaenergi

Om Plasma lift

Plasma Lift är en effektiv behandling som används för att bland annat reducera hängande ögonlock, lös hud/påsar under ögonen samt rynkor och fina linjer i ögonområdet. Syftet med behandlingen är då att skapa en vaknare blick utan kirurgi. Plasma Lift kan även användas på andra områden med god effekt. Några andra exempel på behandlingsområden inkluderar svårbehandlade rökrynkor, halspartiet eller borttagning av godartade hudförändringar, milier och fibrom. Behandlingen är snabb, effektiv och ger tydliga resultat.

 

Hur går behandlingen till?

Hos oss på Refine Clinic träffar du en av våra certifierade läkare för en personlig konsultation där ni tillsammans går igenom dina önskemål. Därefter bokar ni in ett besök, där behandlingstiden varierar beroende på önskat behandlingsområde. Beroende på behandlingsområde och individens förutsättningar anpassas behandlingen för att uppnå maximal effekt.

 

Efter behandlingen

Efter behandlingen är det normalt att behandlingsområdet blir svullet och rodnat. Behandlingen lämnar små skorpor som kan förbli synliga i en till två veckor. Konvalescenstiden är individuell. Vi avråder från att använda aktiva hudvårdsprodukter och smink tills de små skorporna har ramlat av. För att minska risk för både infektion och ärrbildning ska man heller inte klia på eller röra området under denna tid. Solskydd och krämer med SPF 50 ska användas tills huden är helt läkt, i ca tre-fyra månader, för att undvika hyperpigmentering av den behandlade huden. I en del fall är det fördelaktigt att upprepa behandlingen för att få maximal effekt.

 

Pris

En behandling från 6000 kr