Skin Tightening

AdobeStock_93709575.jpeg
 
 

huduppstramning och behandling av rynkor

om skin tightening

Med hjälp av plasmaenergi kombinerat med elektrofores uppnås en balans för hudens celler. Cellernas funktioner normaliseras, vilket medför förbättrad cirkulation och syresättning samt ökad produktionen av kollagen. Samtidigt sker en inslussning av ett individuellt anpassat serum, med ingredienser som t ex kan motverka ålderstecken, ojämn pigmentering, torr hud och volymförlust. Den här typen av skin tightening är till både för områden i ansiktet och på resten av kroppen, för att behandla t ex lös hud på magen, överarmar, lår och hals. Behandlingen upplevs inte som smärtsam och lämnar inga oönskade märken eller tecken i huden, varför återhämtningstiden räknas som minimal. Skin tightening med plasmaenergi ger en effektiv och långtidsverkande hudrevitalisering som stramar upp huden, reducerar rynkor och linjer, ger jämnare hudton och reducerar bristningar och ärrbildningar.

 

så går behandlingen till

Du träffar din hudspecialist på en konsultation där ni tillsammans kommer fram till en behandlingsplan som passar dina önskemål och förutsättningar. Behandlingen inleds med en noggrann rengöring och desinfektion av det område som ska behandlas. Behandlingstiden varierar beroende på hur stort område som ska behandlas, och kan variera från 30 till 60 minuter. Skin tightening med plasmaenergi ger bäst resultat om behandlingarna utförs i en kur med fyra till sex behandlingstillfällen under ca tre veckor. Vi behandlar ingen som är gravid eller ammar, har metallimplantat i aktuellt behandlingsområde, pacemaker, andra elektriska implantat eller som har epilepsi.

 

efter behandlingen

Efter behandlingen syns en omedelbar effekt som till viss del är övergående. Med upprepade behandlingar syns den långtidsverkande effekten som är bestående. Denna behandling gör inte huden mer känslig för solljus än vanligt så den går bra att göra under sommaren. Tänk dock på att det alltid är viktigt med solskyddsfaktor i din vardagliga hudvårdsrutin. Din behandlare kommer även att rekommendera eftervård med produkter för hemmabruk för att förstärka effekten.

 

Pris

Helt ansikte: 1800 kr
Helt ansikte kur om 6 behandlingar: 9200 kr
Ögon eller mun behandling: 1300 kr
Ögon eller mun behandling kur om 6 behandlingar: 6600 kr
Kropp en behandling: från 1800 kr
Kropp kur om 6 behandlingar: från 9200 kr