TRÅDLYFT

7 TRÅDLYFT.jpeg
 
 

Ickekirurgiskt lyft med PDO-trådar

om trådlyft

Trådlyft är ett modernt, säkert alternativ till ett traditionellt kirurgiskt lyft. Resultaten är jämförbara, men trådlyft går till utan sövning eller kirurgi och risken för komplikationer är minimal. Med trådlyft slipper du ärr och konvalescenstiden är kort. Under behandlingen placeras trådar tillverkade av polydioxanone (PDO) under huden. PDO är ett material som sedan lång tid används för att sy med inom kirurgi. Trådarna, som bryts ned av kroppen, stimulerar hudens vävnad till ökad produktion av kollagen och elastin. Effekterna inkluderar huduppstramning, hudföryngring samt ökad elasticitet och stuns, vilket ger ett lyft med ett naturligt resultat.

På Refine Clinic använder vi metoder som är baserade på vetenskaplig dokumentation. Ultra V och V Soft Lift har utvecklat ett stort antal trådar med olika längder och egenskaper för att kunna anpassas till olika önskemål och områden, både för ansikte och kropp. Med dessa två metoder kan behandlingen skräddarsys efter utgångsläge, förväntningar och förutsättningar.

 

Så går behandlingen till

Du träffar en av våra certifierade läkare för en personlig konsultation där ni tillsammans går igenom dina önskemål. Behandlingstiden varierar beroende på önskat behandlingsområde. Lokalbedövning används, antingen i form av en injektion eller en salva. Trådarna förs in under huden i ett specifikt mönster med hjälp av ledande kanyler som sedan tas bort, så att enbart trådarna lämnas kvar. Din läkare anpassar behandlingen efter dina specifika behov så att resultatet blir naturligt vackert.

 

Efter BEHANDLINGEN

Det är vanligt med övergående svullnad och blåmärken i det behandlade området. Omedelbart efter behandlingen märks ett tydligt lyft. Maximal effekt av behandlingen uppnås efter tre månader. Resultatet räknas hålla i ca två år, då man kan göra en touch-up med ett mindre antal trådar. Ett återbesök med dig och din behandlande läkare bokas in efter ca tre månader, för att säkerställa att bästa resultat är uppnått.

 

PRIS

Litet område, t ex ögonbrynslyft: från 6 000 kr
Halva ansiktet: från 14 000 kr
Hela ansiktet: från 19 000 kr