IMG_0055.JPG
 

OM OSS

Välkommen till Refine Clinic - kliniken som värnar om ditt inre och ditt yttre. Här kan du känna dig som hemma!

Refine Clinic är en medicinsk skönhetsklinik på Djursholms torg där naturlig skönhet värderas högt. Eftersom alla våra besökare är unika med olika förutsättningar och behov skräddarsyr vi individuella behandlingsplaner tillsammans under det första mötet. Våra hudspecialister och läkare är övertygade om att det bästa sättet att uppnå sina mål inte är genom att förändra sig själv, utan genom att lyfta fram och förstärka sina bästa sidor och samtidigt arbeta förebyggande för att bevara utseendet med tiden. I våra resultatinriktade behandlingar använder vi effektiva metoder och den främsta teknologin på marknaden, för att ge synbara resultat på ett säkert sätt. Hos oss finns även hudvårdsprodukter från NeoStrata och Filorga Professional med bevisat effektiva resultat för hemmabruk.

 

BLI DITT BÄSTA JAG

Utöver behandlingar för hud och ansikte erbjuder vi även samtalsterapi med Paula Liljeberg, chefsöverläkare inom psykiatri sedan många år, där man tillsammans fokuserat arbetar mot att uppnå mål inom livet; allt från självkänsla till relationer, karriär och åldrande, för att optimera psykiskt välmående.

Refine Clinic grundades av systrarna Anna Birke och Amanda Kaba Liljeberg med en övertygelse om att professionalitet och noggrannhet i både utförande och val av behandlingar, kombinerat med bevisat effektiv teknologi, är nyckeln till att känna sig som sitt bästa jag.

Bli den bästa versionen av dig själv – både på insidan och utsidan!

IMG_0056.JPG