Hudvård

 

Kom till en av våra hudspecialister för rådgivning och se vad vi kan göra just för dig. Tillsammans skräddarsyr vi en behandlingsplan efter dina önskemål och behov. Konsultationen är kostnadsfri vid bokning av behandling.

 

Kemisk Peeling

30 min
Från 1300 kr

En peeling som rengör på djupet och förbättrar hudens kvalitet. Gör detta till en del av din kontinuerliga hudvårdsrutin! Den avlägsnar det yttersta hudlagret och accelererar cellförnyelsen för en slätare, friskare och fastare hud.

 

EPN Microneedling

60 min
3500 kr

Behandlingen aktiverar nyproduktion av kollagen och elastin som resulterar i förbättrad hudkvalité och ger ökad spänst och lyster. Metoden reducerar även ärrvävnad, förstorade porer och fina linjer. Skönhetsmagasinens favorit!

 

Golden Cocktail

45 min
3700 kr

En ny mikrokanalteknologi som effektivt och skonsamt tillför nyttiga ämnen till huden. Golden Cocktail anpassas individuellt och ger strålande resultat. Huden får en jämnare hudton, mer lyster och porerna förminskas.

 

En skinbooster utan nålar! Behandlingen mjukar upp och jämnar ut huden, reducerar och förebygger uppkomsten av oönskade linjer, mörka ringar under ögonen och kråksparkar. Fyra zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolletage och händer.

 

Ta bort oönskade hudförändringar; leverfläckar, fibrom (hudflikar), vårtor, hemangiom och åldersvårtor med strålande och snabba resultat.

 

Skin Tightening

från 30 min
Från 1300 kr

Skin tightening med plasmaenergi ger en effektiv och långtidsverkande hudrevitalisering som stramar upp huden, reducerar rynkor och linjer, ger jämnare hudton och reducerar bristningar och ärrbildningar.

 

Injektioner

 

Kom till vår injektionsläkare för rådgivning och se vad vi kan göra just för dig. Tillsammans skräddarsyr vi en behandlingsplan efter dina önskemål och behov. Konsultationen är gratis vid bokning av behandling.

 

Botulinumtoxin

30 min
från 3000 kr

Botulinumtoxin, “Botox”, är ett muskelavslappnade medel som injiceras för att reducera befintliga rynkor och oönskade linjer samt förebygga uppkomsten av nya. Behandlingen anpassas efter hur mycket mimik man vill bevara.

 

Fillers

60 min
Från 3000 kr

En injektionsbehandling med fillers används för att addera volym, framhäva ansiktets konturer och fylla ut rynkor bland annat. Resultatet ger ett fylligare, slätare och ungdomligare utseende med omedelbart resultat.

 

Lyftmetoder

 

Kom till vår specialistläkare för rådgivning och se vad vi kan göra just för dig. Tillsammans skräddarsyr vi en behandlingsplan efter dina önskemål och behov. Konsultationen är gratis vid bokning av behandling.

 

Trådlyft

60 min
Från 6000 kr

Trådlyft är en lyftmetod för hudåtstramning och hudföryngring som har ett snabbt, säkert och naturligt resultat. Trådlyft är ett modernt alternativ till ett kirurgiskt lyft men genomförs utan sövning och risken för komplikationer är minimal.

 

Plasma Lift

60 min
Från 6000 kr

Plasma Lift är en effektiv behandling som används för att bland annat reducera hängande ögonlock, lös hud/påsar under ögonen samt oönskade linjer och rynkor. Vi skapar en vaknare blick utan kirurgi.

 

Privat psykoterapi

 

Samtalsterapi

60 min
Från 2000 kr

Träffa Dr Paula Liljeberg, specialist i psykiatri och legitimerad psykoterapeut, för samtalsterapi där ni tillsammans arbetar mot dina mål inom livsstil, hälsa, självbild och relationer för att optimera ditt välmående.